NextGEN Gallery Plugin Not found

Cosmetica dentara | Cabinet stomatologic Dr. Crăciun Mariana Constantina

Cosmetica

cosmetica_0O zi in care nu ai zambit este o zi pierduta.

Prin periaje profesionale, detartraj, tratamente de albire si tatuaje dentare se poate imbunatati mult, chiar personaliza aspectul danturii si nu in ultimul rand creste increderea personala.

Estetica dentara implica curatirea dintilor prin detartraj ultrasonic, periaj profesional rotativ si indepartarea petelor de pe dinti cu ajutorul unui jet sub presiune de apa si particule abrasive de bicarbonat.

Albirea dintilor presupune un tratament stomatologic de albire si are efect decat asupra dintilor naturali, fara a-i pune in pericol. Este indicat ca acest tratament sa fie executat intr-un cabinet stomatologic sub directa supraveghere a unui medic. Tratamentul de albire se executa numai pe dinti perfect sanatosi, nu implica niciun risc al deteriorarii acestora, dar in primele zile dupa tratament poate aparea o usoara sensibilitate a acestora.

Bijuteriile dentare se aplica direct pe dinte cu ajutorul unui adeziv special (nu se slefuieste dintele). Procedeul de aplicare, cat si de inlaturare este rapid si nedureros. Bijuteriile se aleg pe comanda si pot fi din aur alb 18 karate, cristal transparent sau colorat.